مقالات مشکلات شایع در خرابی های درب آسانسور
تاریخ انتشار: 1401/06/28

مشکلات شایع در خرابی های درب آسانسور

مشکلات شایع در خرابی های درب آسانسور


همانطور که گفته شد خرابی های درب آسانسور یکی از بیشترین آمار خرابی این دستگاه جابه جایی عمودی را به خود اختصاص داده است. در ادامه مقاله به بررسی عوامل موثر در خرابی درب­ های آسانسور می­ پردازیم.


عوامل موثر در خرابی آسانسور به چهار دسته تقسیم می­ شود.



1- استاندارد نبودن قطعات یکی از عوامل اصلی خرابی درب ­های آسانسور می باشد، معمولا این قطعات بعد از مدتی استفاده دچار فرسایش زودرس می­ شوند و عمر مفید کمتری نسبت به قطعات استاندارد دارند. استفاده از قطعات متفرقه و غیر استاندارد نه تنها مرقوم به صرفه نبوده بلکه هزینه های بیشتری را برای مصرف کنندگان به همراه دارد.

فلذا استاندارد بودن قطعات درب آسانسور یکی از عوامل مهم طول عمر درب های آسانسور می باشد. از این رو گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران با توجه به کیفیت بالای تولیدات خود موفق به اخذ انواع استاندارد ها معتبر دنیا اعم از :


⦁ استاندارد EN81اروپا

⦁ استاندارد SZUTEST.CE ترکیه

⦁ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری ایران

            شده است.

و مفتخر است به اینکه کیفیت محصولات گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران قابل رقابت با محصولات اروپایی و آمریکایی می باشد.



2- متخصص نبودن نصاب در هنگام نصب درب آسانسور و آشنا نبودن به اصول استاندارد نصب درب یکی از شایع ترین علل بروز خرابی در درب­ های آسانسور می باشد.حتما هنگام نصب درب آسانسور باید موارد ذیل با دقت اجرا شود


⦁ نحوه صحیح قرار گرفتن لته به روی هنگر ها ثابت شدن آن

⦁ نحوه صحیح قرار گرفتن ترمز درب کابین

⦁ محاسبه و برنامه ریزی زمان فرمان حرکت درب کابین 

⦁ محاسبه و برنامه ریزی میزان سرعت حرکت درب کابین

⦁ محاسبه و برنامه ریزی زمان ایستادن درب کابین

⦁ تراز بودن درب کابین و طبقات آسانسور

⦁ موازی بودن درب طبقات با کابین آسانسور

⦁ موازی بودن سیل ها در تمامی طبقات

⦁ استاندارد بودن فاصله بین ستون و لته و فاصله بین دو لته نسبت به یکدیگر

⦁ همخوانی درب های کابین و طبقات با درایو

⦁ برطرف شدن تاب لته ها قبل از نصب روی هنگر ها

⦁ یکنواخت بودن سرعت درب ها

⦁ آکس بودن درب طبقات آسانسور

⦁ اطمینان از پایان عملیات ساختمانی مثل کچ کاری و سیمان کاری در تونل آسانسور قبل از نصب هنگرها



در ضمن عملیات نصب و راه اندازی درب آسانسور باید با دقت هر چه تمام تر و با اصول استاندارد، نصب و راه اندازی شود هرچه نصب درب آسانسور با دقت بیشتری صورت پذیرد عمر دستگاه شما بیشتر خواهد بود و اگر یکی از عوامل مطروحه هنگام نصب و راه اندازی دچار نقص یا به صورت صحیح اجرا نشود عملکرد درب آسانسور دچار اختلال می­ شود و از باز و بسته شدن باز می ماند.

فلذا حتما از افراد متخصص برای نصب درب های آسانسور خود کمک بگیرید.در واقع شما با این کار عمر درب­ های آسانسور خود را بالا خواهید برد.

در هیمن راستا گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران با تشکیل گروهی متخصص از نصاب های آسانسور که آشنایی کامل به قوانین سازمان استاندارد ایران و و اصول نصب حرفه ای آسانسور را دارند نیاز مشتریان خود را برطرف کرده است و آماده خدمت رسانی به آنها می باشد.


3- یکی دیگر از عوامل خرابی آسانسور ها به نحوه تولید درب آسانسور در کارخانه برمی گردد. با وجود اینکه بعضاً درب های آسانسور موجود در بازار علامت استاندارد هم دارند ولی از کیفیت مطلوبی در تولید برخوردار نبوده و عمر مفید آنها نسبت به درب های با کیفیت کمتر خواهد بود متاسفانه حتی برخی از درب های موجود در بازار به صورت زیر زمینی تولید می شوند و نواقص بیشتری نسبت به درب های دیگر دارند .بعضاً تجربه شده است که عرض و طول درب ساخته شده با هم مغایرت دارند که باعث بروز مشکلات زیادی در هنگام نصب و راه اندازی می­شود.  

به همین دلیل توصیه می شود صرف هزینه­ی کمتر از این درب ها در پروژه خود استفاده نکرده و با خرید از یک برند معتبر، محصولی با کیفیت را برای پکیج آسانسور خود انتخاب کنید.


4-از عوامل بعدی خرابی درب های آسانسور می توان به شیوه نادرست مصرف کنندگان هم اشاره کرد. به طوری که اگر تمام استانداردهای لازم حین خرید، نصب و راه اندازی درب­های آسانسور رعایت شود و درب­های­ با برند و کیفیت عالی تهیه شود، در صورت استفاده نامتعارف از آسانسور تضمینی برای سلامت و طول عمر درب­های آسانسور نخواهد بود. از عوامل کاهش طول عمر درب­های کابین توسط مصرف کنندگان می توانیم به موارد ذیل اشاره کنیم:

⦁ حمل بار و اثاثیه توسط آسانسور که ممکن است هنگام جابه جایی ضرباتی را به لته،کفشک پران، نوار پرده و چشمی وارد کند 

⦁ ضربه زدن به قسمت های پایینی لته ها و کفشک پران

⦁ ضربه زدن به سیل آلمینییومی

⦁ باز کردن درب ها به صورت دستی و اعمال فشار بر روی لته ها

⦁ کثیف شدن قسمت سیل های آلمینییومی

⦁ شست و شوی نامتعارف 

⦁ تمیز نبودن نوار پرده

⦁ باز کردن زودتر از موعد درب­های لولایی طبقات قبل از عمل کردن سری ایمنی

         اگر موارد فوق توسط مصرف کنندگان رعایت شود میزان طول عمر درب های آسانسور بیشتر خواهد شد و هزینه­های تعمییرات و نگهداری کاهش بسیاری خواند داشت.


گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران با تشکیل کادری مجرب و متخصص در هنگام تولید و خدمات پس از فروش، مانند نصب و راه اندازی و نگهداری آسانسور ، و همچنین فراهم آوردن متریال با کیفیت مورد نیاز درب آسانسور و به خدمت گرفتن علم و تکنولوژی در کنار تولید توانسته است در کنار بزرگترین تولید کنندگان درب آسانسور در جهان قرار بگیرد .


دفتر مرکزی
آدرس : تهران، شهرک غرب ، بلوار شریفی، توحید 1، پلاک20
کد پستی : 93617 14669
تلفن : 2000 8716 21 98+
فروش : 41271 21 98+
سایت : www.behranlift.com
ایمیل : info@behranlift.com
کارخانه
آدرس : شهرک صنعتی پرند، بلوار صنعت، فرخنده، نبش ارغوان قطعات C31,32,33
کد پستی : 17743 37614
تلفن : 8000 5741 21 98+
سایت : www.behranlift.com
ایمیل : factory@behranlift.com
برو بالا
تمام حقوق محفوظ و متعلق به گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران آسانبر است.